Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe

company profile


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., didegake ing wulan Agustus 1994, dununge ing Fuzhoucheng Industrial Zone Wafangdian, provinsi Liaoning. Jembar 100,000 m2 lan area bangunan 50,000 m2, lan khusus ngasilake, ngolah lan ngatur horseradish lan macem-macem perusahaan panganan terintegrasi seansoning. Produk pamroses utama yaiku horseradish (serpihan, granular lan bubuk), bubuk jahe, Kanpyo, minyak esensial Mustard, bubuk wasabi, pasta wasabi, kari lan bumbu saos dll. Produk sing diekspor menyang Asia, Eropa, Amerika lan Austrialia lan liya-liyane. dodolan domestik mundhak taun. Kita pengin nyedhiyakake panganan kesehatan berkualitas tinggi kanggo jagad.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. duwe 42 yuta RMB aset tetep lan modal pangguna 30 juta RMB. Volume produksi tahunan yaiku 3000MT lan omset tahunan 80 juta RMB. Perusahaan kami duwe peralatan produksi canggih (kayata sistem lini produksi pengeringan otomatis, sistem banyu kanggo mesthekake banyu sing dimurnikan, mesin pengeringan gelombang mikro, pemisah elektromagnetik, detektor logam, mesin penggilingan tepung, mesin pengepakan otomatis, mesin pengisi otomatis, peralatan penyegelan, mesin laminasi , mesin homogenisasi, mesin blender, ekstraksi mustard ekstraksi minyak lsp.
Kita entuk sertifikasi ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER lan liya-liyane, perusahaan duwe personel teknis lan manajemen kualitas tinggi, mula wiwit nandur, ngolah nganti dodolan produk sing wis rampung-kita nggawe struktur industri lengkap. Laboratorium bisa nindakake tes fisik, kimia lan mikrobiologis, supaya kita bisa njamin kualitas lan keamanan panganan sing apik. Sementara teknologi pemrosesan, kualitas produk lan kriteria pengepakan, lsp. Kabeh ngluwihi standar uji internasional. Muga-muga kanthi nyedhiyakake produk sing berkualitas bisa nambah rasa seneng lan kesehatan sampeyan lan supaya luwih akeh wong bisa ngrasakake rasa alami.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Output taunanOutput taunan
Output taunan

luwih saka 10000 Ibu

pelangganpelanggan
pelanggan

ing meh 100 negara lan wilayah

AnnualAnnual
Annual

Omzet $ 50 yuta

Pasar Ekspor ChinaPasar Ekspor China
Pasar Ekspor China

85% saham pasar

Pasar Ekspor GlobalPasar Ekspor Global
Pasar Ekspor Global

30% pangsa pasar saka

Area TandurArea Tandur
Area Tandur

luwih saka 20 yuta meter persegi

  • Bahan mentah asor
    Bahan mentah asor

  • Tim R&D Profesional
    Tim R&D Profesional

  • Lokakarya kemasan
    Lokakarya kemasan

  • Lokakarya Produksi
    Lokakarya Produksi