Kabeh Kategori

Omah>News>News Company

Carane nyampur bubuk horseradish

Wektu: 2022-04-29 Hit 34

Cara pisanan kaya ing ngisor iki:


Úa:5g mustard ijo lan pedhes, cuka lan lenga wijen Quantity.


Langkah-langkah :

1.Minyak wijen, cuka kadhemen lan mustar ijo wis siyap.


2.Ing mangkuk gedhe, remet mustar ijo lan pedhes.


3.Pisanan, nyampur mustar ijo karo banyu sing nggodhok sing adhem.


4.Tuangake cuka lan lenga wijen lan aduk kanthi becik.


Nada kapindho kaya ing ngisor iki:


Bahan:225g akar lobak.


Peserta:175 ml cuka sari suling, 10 ml gula bubuk alus, 1 g uyah.


Langkah-langkah :

Ing prosesor pangan listrik utawa blender, tambahake oyod kubis pedhes, cuka, gula lan uyah, aduk kanthi becik lan sacoro apik. Nalika nyopot tutup mixer, ati-ati banget supaya ora ngarahake tangan sampeyan. Njupuk saus horseradish tahan, sijine ing kothak lan sijine ing kulkas.

Sadurunge: Ana

Sabanjure: Nilai utama saka horseradish