Kabeh Kategori

Omah>News>News Company

Nilai utama saka horseradish

Wektu: 2022-04-29 Hit 23

bisa dipangan:ROOT saka horseradish nduweni rasa pedas lan bisa digunakake minangka bumbu kanggo masakan; Tanduran bisa digunakake minangka feed. Horseradish asring digunakake minangka masakan sayur-sayuran rasa ing wong Tionghoa lokal, sing nduweni rasa pedhes sing ngrangsang sinus.


Ing negara Eropah, lobak asring digunakake minangka bumbu kanggo masakan kayata daging sapi panggang.


Panggunaan obat:horseradish sugih ing macem-macem vitamins lan mineral kayata wesi, kalsium, fosfor, kobalt lan seng. Miturut obat tradisional Cina, lobak nduweni rasa pedas lan sifate anget. Iki kalebu weteng, gallbladder lan meridian kandung kemih. Nduweni efek ngilangi panas njaba, anget limpa, mbantu ginjel lan diuresis, lan ngrangsang saraf. Iki utamané dipigunakaké kanggo indigestion, urination salabetipun, cholecystitis, prostatitis lan atritis. Sampeyan uga bisa dijupuk kanthi lisan minangka stimulan.