Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Gambaran Umum Company

company profile


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., didegake ing wulan Agustus 1994, dununge ing Fuzhoucheng Industrial Zone Wafangdian, provinsi Liaoning. Jembar 100,000 m2 lan area bangunan 50,000 m2, Lan khusus ngasilake, ngolah lan ngatur horseradish lan macem-macem perusahaan panganan terpadu seansoning. Produk pangolahan utama yaiku horseradish (serpih, butiran lan bubuk), bubuk jahe, Kanpyo, Mustar minyak esensial, bubuk wasabi, tempel wasabi, kari lan bumbu saos lan sapiturute. Produk sing diekspor menyang Asia, Eropa, Amerika lan Austrialia lsp. Kangge penjualan domestik saya tambah taun. Kita pengin nyedhiyakake panganan kesehatan berkualitas tinggi kanggo jagad.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. duwe 42 yuta RMB aset tetep lan modal pangguna 30 juta RMB. Volume produksi tahunan yaiku 3000MT lan omset tahunan 80 juta RMB. Perusahaan duwe peralatan produksi canggih (kayata sistem lini produksi pangeringan otomatis, sistem Banyu kanggo mesthekake banyu murni, mesin pengeringan gelombang mikro; separator Elektromagnetik, Detektor logam, mesin penggilingan tepung , mesin pengepakan otomatis, mesin pengisi otomatis, peralatan penyegelan, mesin laminasi, mesin homogenisasi, mesin blender, peralatan ekstraksi minyak sawi dll.

Kita entuk sertifikasi ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER lsp, perusahaan kami duwe personel teknis lan manajemen kualitas tinggi, mula wiwit nandur, ngolah nganti dodolan produk sing wis rampung - kita nggawe rantai struktur industri lengkap. Lab bisa nindakake tes fisik, kimia lan mikrobiologis, saengga kita bisa njamin kualitas lan keamanan pangan sing apik. Karo teknologi pangolahan, kualitas produk lan kriteria pengepakan lsp ngluwihi standar uji internasional. Muga-muga kanthi nyedhiyakake produk sing berkualitas bisa nambah rasa seneng lan kesehatan sampeyan lan supaya luwih akeh wong bisa ngrasakake rasa alami.


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Output taunanOutput taunan
Output taunan

luwih saka 10000 Ibu

pelangganpelanggan
pelanggan

ing meh 100 negara lan wilayah

AnnualAnnual
Annual

Omzet $ 50 yuta

Pasar Ekspor ChinaPasar Ekspor China
Pasar Ekspor China

85% saham pasar

Pasar Ekspor GlobalPasar Ekspor Global
Pasar Ekspor Global

30% pangsa pasar saka

Area TandurArea Tandur
Area Tandur

luwih saka 20 yuta meter persegi

  • Bahan mentah asor
    Bahan mentah asor

  • Tim R&D Profesional
    Tim R&D Profesional

  • Lokakarya kemasan
    Lokakarya kemasan

  • Lokakarya Produksi
    Lokakarya Produksi