Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
微辣
1611725785205008
1611725533745214
8
微辣
1611725785205008
1611725533745214
8

Masala Kari Instan India Berkualitas Tinggi

Description:

Seri kari Kaiseki dipérang karo telung warna lan rasa pedhes kelas rolas. Saka level 0 pedhes nganti paling pedhes, sampeyan bakal entuk macem-macem rasa kanthi macem-macem lepasan bumbu.


NAMA KOMODITIKari ORIGINChina
RASApitik rada pedhes
packing200g * 10 * 4 / kothakPacking material(Batin) (njaba)
NW / GW4kgs / 5.47kgbeting urip24 Sasi
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing kahanan sing adhem lan adhem

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Cocog kanggo masak masakan kari. Uga bisa dikombinasikake karo panganan laut, daging, sayuran, lan macem-macem panganan liyane. Sampeyan uga bisa nambah jumlah krim, saos apel, lan santen sing pas kanggo nambah rasa.

Inquiry