Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
微辣
1611725785523139
1611725533102582
8
微辣
1611725785523139
1611725533102582
8

Grosir Siap Mangan Kari daging sapi sing pedhes sithik

Advantage:

Seri Kaiseki Curry yaiku kari gaya Jepang. Bubuk kari kita minangka campuran rempah-rempah kalebu cumin, pala, wiji sawi, kunir, ketumbar, lan cengkeh. Kita ngapikake proses pembuatan asli supaya luwih gampang ditampa ing lokal. Rasane luwih alus, lembut lan bisa digunakake kanggo masak macem-macem panganan sing ora ana enteke.


NAMA KOMODITIKari ORIGINChina
RASAdaging sapi rada pedhes
packing200g * 10 * 4 / kothakPacking material(Batin) (njaba)
NW / GW4kgs / 5.47kgbeting urip24 Sasi
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing kahanan sing adhem lan adhem

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Cocog kanggo masak masakan kari. Uga bisa dikombinasikake karo panganan laut, daging, sayuran, lan macem-macem panganan liyane. Sampeyan uga bisa nambah jumlah krim, saos apel, lan santen sing pas kanggo nambah rasa.

Inquiry