Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
包装 9
包装 10
91
90
包装 9
包装 10
91
90

Grosir Grosir Sushi Jahe Kuning 5g Mini Kanggo Bahan-bahan Pabrik OEM

I. INFORMASI UMUM

SupplierDalian Tianpeng Food Co, LTD
jeneng ProductSushi jahe putih
UOM5g * 100 * 10 / ctn

II. DESKRIPSI PRODUK

Jeneng legal produkJahe Sushi
gambaran ProductAsri lan lancip, kanthi warna produk iki
Negara pabrikChina
Bobot net5kg / CTN
Bobot GrossCOMPOSITION

III.     PRESERVASI

Umur rak wiwit tanggal produksi (monggo jelasake tulisane: DD.MM.YY, MM.DD.YY…)DD.MM.YYYY
Umur urip: 18 sasi
suhu StorageTetep ing papan sing adhem lan garing
Umur rak sawise dibukakSimpen digawe adhem lan konsumsi sajrone seminggu
Suhu lan kahanan panyimpenan sawise dibukakTuli adhem ing antarane 1-5 ℃ sawise dibukak



FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


jahe sushi pedhes, jahe enom sing diiris tipis sing wis diasinake ing larutan gula lan cuka. 

Ana macem-macem jinis sushi; jahe bisa ngilangake rasa ilat lan disterilake bakteri iwak. Dadi, yen sampeyan mangan sushi rasa liyane; sampeyan bakal ngrasakake rasa asli lan seger iwak.

Inquiry