Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
图 101
煎饺 3
煎饺 4
图 104
图 101
煎饺 3
煎饺 4
图 104

Pangsit Jepang Ayam Gyoza Beku kanggo Rega Pabrik

Informasi PRODUCT

jeneng produk:DUMPLING DAGING AYAM AYAM SUKUR
rasaPitik
katrangan produk:roso Tekstur bakal alus kanthi alami.
Asal:China
Suhu panyimpenan sing disaranake:<-18ºC

PAKETAN UTAMA

Katrangan Produk SingkatProduk saka tas PE / PP
Jenis kemasanPE / PP

bobot net600g 
Bobot tetep0.6 kg
Unit / BakiUnit 30Bobot BAG paket 0.6 Kg
Trap-Packs / kothak10 BAG / CTN

Kondisi panyimpenanTetep beku ing -18ºC utawa ngisor
gesang beting2 taun

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Pabrik Panganan & Minuman, Restoran, Toko Panganan, Hotel, Pertanian, Nggunakake Omah, Eceran

Inquiry