Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
原料 2
原料 2

Jual Organik Pangan Organik Panganan Hijau Instan Gaya Jepang bubuk Horseradish Segar kanggo sushi

specifications

1. Bubuk Horseradish; Granula; Serpihan 

2.Warna: Putih alami 
3. Bubuk endhog Kelembapan: maksimal 4%

4.Purity: 100%


jenengBubuk Wasabi
gayaPanganan
Featurepedhes, sugih ing nutrisi rasa horseradish
Jinis BudidayaUmum, GMO, Griya ijo, Udhara Terbuka, Organik, Lembar Plastik, Budidaya Lemah-Tanah
Certification FDA, HACCP, ISO, KOSHER, QS
beting uriptaun 2
Panggonan AsalLiaoning, China (Daratan)
Spesifikasi kemasan20KG / CTN
desainOEM & ODM
Wernaputih
KoleksiHorseradish
Proses PangatusanAD
PackagingAkeh, Kaleng (Kaleng), Drum, Kemasan Hadiah, Jar Mason, Tangki, Paket Vakum, CTN, Tas, Kothak, Kaleng (Tin)
Bobot (kg)20
PortDALIAN

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Tdheweke ROOT duwe pedhes, klamben utawa mangan; Tanduran bisa gawe panganan.Amarga horseradish keselak, disaranake ngumbah.


Ing horseradish kupas ing panggilingan ventilasi, lan bahan liyane (kayata kari yoghurt lan cuka) sing cedhak, bisa digunakake kanggo nggawe saos 

 

Saus Horseradish yaiku saus ayam lan endhog sosis, yen nganggo iwak, rasane luwih enak.Godhong enom digunakake ing salad


Inquiry