Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
5
1
5
1

Pabrik grosir bao kukus instan grosir Kanthi cemilan panganan beku pitik

NAMA KOMODITIRoti ayamORIGINChina
SupplierDalian Tianpeng Food Co, Ltd.
Bahan

Tepung gandum, Banyu, Ayam, Bawang, Lenga tanduran, Gula, Kécap, pati Cassava, Garam, Jahe, Ragi, Protein kedelai hidrolisis, Ekstrak ragi, minyak kedele, lada putih

beting urip12 Sasi Packing material

Kantong Plastik (Batin)
Kardus Kothak (njaba)

Size packing85g * 6 pcs / bag * 12bag / ctnNW6.12kgs
Kondisi panyimpenanBeku ing ngisor -18 ℃

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.





Restoran, Gunakake Omah, Eceran, Toko Makanan

Inquiry