Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
迷你
迷你 1
迷你
迷你 1

Paket cilik Mayonnaise wasabi rasane panas tahan lama karo ISO

Description:

saos mayonis wasabi - rasane unik lan enak, beda banget karo Mayo Amerika.

saos mayonis wasabi minangka pujian sing apik kanggo meh kabeh asian. wasabi minangka sayuran oyot sing parut dadi tempel ijo. bubuk wasabi kudu dicampur karo banyu dadi tempel. 

wasabi duwe rasa panas banget sing ilang sajrone sawetara detik lan ora bakal ngobong sawise rasa ing cangkem.


NAMA KOMODITIWasabi MayonisORIGIN 
China
RASAwasabi mayonis
SupplierDalian Tianpeng Food Co, Ltd.
Bahan
Minyak Jagung, cairan endhog kabeh, Banyu, larutan d-sorbitol, cuka, Powder Horseradish, Gula Putih, fosfat distarch Hydroxypropyl, uyah sing bisa dimakan, Rempah-rempah (ekstrak Mustar), MSG (E621), Sorbate Kalium (E202), permen karet xanthan (E415 ), Tartrazine (E102), Brilliant Blue (E133)
beting urip12 SasiPacking material

Botol Plastik (Batin)
Kardus Kothak (njaba)

Size packing30g * 24 BotolNW3.72kgs
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing kanthi suhu ruangan

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Digunakake kanggo roti, sayuran, woh-wohan, biskuit, Sushi, Sashimi, Seafood, lsp

Inquiry