Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
蛋黄酱
蛋黄酱 1
蛋黄酱
蛋黄酱 1

Saos Roti Wijen Roti Wijen Rasane Enak Kanthi Roso Jepang

NAMA KOMODITISesame MayonniseORIGIN 
China
RASAsesame
SupplierDalian Tianpeng Food Co, Ltd.
Bahan
Minyak Jagung, cairan endhog kabeh, Banyu, larutan d-sorbitol, cuka, Powder Horseradish, Gula Putih, fosfat distarch Hydroxypropyl, uyah sing bisa dimakan, Rempah-rempah (ekstrak Mustar), MSG (E621), Sorbate Kalium (E202), permen karet xanthan (E415 ), Tartrazine (E102), Brilliant Blue (E133)
beting urip12 SasiPacking material

Botol Plastik (Batin)
Kardus Kothak (njaba)

Size packing150ml * 24 BotolNW3.72kgs
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing kanthi suhu ruangan

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Digunakake kanggo roti, sayuran, woh-wohan, biskuit, Sushi, Sashimi, Seafood, lsp

Inquiry