Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
本 味 啉 500ml1
本 味 啉 500ml2
本 味 啉 500ml1
本 味 啉 500ml2

Oem Food Composite Bulk Packed Japanese Hon Mirin 500Ml Kanggo Toko Jepang

Description:

Mirin ora ngemot kandungan alkohol sing akeh banget, asring ditemokake ing departemen minuman keras ing supermarket, uga ing toko anggur lan roh. Iki uga bener kanggo rong versi upacara mirin sing digunakake kanggo ngrayakake taun anyar, hon lan shin. Amarga rasane sing legi kuwat banget, sebilangan mirin ing resep bakal ngasilake asil sing apik.


NAMA KOMODITIHON MIRINORIGIN
China
Ukuran pengepakan500ML
Packing material

Ember Plastik alus

Kardus Kothak (njaba)

beting urip18 Sasi
Kondisi panyimpenanSimpen ing kahanan sing adhem lan garing

Kaluwihan

1. Mirin 100% alami diseduh NON GMO 

2. Sertifikasi: HALAL, BRC, HACCP, ISO, QS 

3.mirin kanthi rega paling apik 

4. Sampel kasedhiya karo mirin 

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Digunakake kanggo sushi, celup, masak lsp.

Inquiry