Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
啉 1.8L1
啉 1.8L2
啉 1.8L3
啉 1.8L4
啉 1.8L5
啉 1.8L1
啉 1.8L2
啉 1.8L3
啉 1.8L4
啉 1.8L5

Mirin fu 1.8L kanthi ISO diekspor menyang Amerika

Description:

Mirin minangka jinis anggur beras legi, lan bumbu penting ing macem-macem jinis masakan Jepang. Kikkoman Aji-Mirin ngetokake rasa ing teriyaki, sukiyaki, tempura lan panganan Jepang liyane.


NAMA KOMODITIMirin FuORIGINChina
ProdusenDALIAN TIANPENG FOOD CO, LTD.
packing1.8L / CTNPacking materialember plastik alus; karton
NW / GW22.14kgs / 23.14kgbeting urip18 Sasi
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing kanthi suhu ruangan

Kaluwihan

1. Mirin 100% alami diseduh NON GMO 

2. Sertifikasi: HALAL, BRC, HACCP, ISO, QS 

3.mirin kanthi rega paling apik 

4. Sampel kasedhiya karo mirin 

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Digunakake kanggo sushi, celup, masak lsp.

Inquiry