Kabeh Kategori

Omah>News

Kepiye cara campuran wasabi?

Wektu: 2022-04-14 Hit 38

Úa: 

siji tabung kecap asin sawi ijo, jumlah kecap asin laut sing cocog lan cuka cilik


Langkah operasi:

1. Remet rong bagean kecap asin sawi ijo ing mangkok (pepet maneh yen sampeyan bisa mangan pedhes)

2. Tuangake kecap asin lan cuka cilik menyang mangkuk.


3. Nglakoake kecap sawi sawi ijo sak tenane karo sumpit menyang kecap lan digunakake minangka dip.