Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
清酒 18l
清酒
清酒 18l
清酒

Hot sale Jepang ngicipi rasa sing enak ing akeh gizi Kanthi 18L

Fitur Product

Werna sake kita wernane kuning utawa ora ana warna, jelas lan transparan, wangi, rasa murni, alus lan sumilir, rasane asem, legi, pait, astringen, rasa pedhes macem-macem kadar alkohol 15% utawa luwih, kanthi macem-macem asam amino, vitamin, yaiku anggur sing ngombe nutrisi.


NAMA KOMODITI
SakeORIGINChina
packing18L / CTN    
Packing material

Ember plastik alus (Batin)

Kardus Kothak (njaba)

NW / GW1.8kgs / 1.9kgbeting urip24 Sasi
Pabrik KontrakOEM Service OfferedDesign Design OfferedBuyer Label Ditampa



FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Sake bisa digunakake ing masak lan uga wedang. Minangka alkohol tradisional ing Jepang, sake diwenehake, adhem, ing suhu kamar, utawa digawe panas, gumantung karo pilihan para peminum, kualitas sake, lan musim.

Pasangan sing disaranake karo panganan:

Sashimi (Ikan mentah) saka flatfish utawa Snapper, Avocado, Prawn tempura


Inquiry