Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
包装 19
包装 20
包装 19
包装 20

Paket Mini Saos 5g Saos Kicap HALAL Mini Kicap Kicap lan Pasta Wasabi

NAMA KOMODITI SUSHI KENDELAORIGINChina
ProdusenDALIAN TIANPENG FOOD CO, LTD.
Bahan


banyu, kedele, uyah, uyah, maltosa, karamel (E150a), ekstrak ragi, I + G (E635), kalium sorbate (E202), aspartam (E951).

beting urip18 Sasi
Packing material

Botol plastik (Batin)             

Kardus Kothak (njaba)

Size packing5g * 12 * 4 / CTNNW / GW5.424kgs / 7.356kg
Kondisi panyimpenanSimpen ing kahanan sing adhem lan garing
Fitur ProductPaket cilik 、 Gampang digawa 、 Akses fleksibel

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Pabrik Panganan & Minuman, Restoran, Toko Panganan , Toko, Supermarket, Takeaway, Omah, Kantor


Inquiry