Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
8
6
5
8
6
5

China Supply High Medicinal Value Laminaria Kelp Kombu

Product Description:

Kabeh awak iku coklat peteng utawa coklat ijo, kanthi embun beku ing permukaan. 

Rendhem ing banyu, iku swells menyang strip dawa sing rata, luwih kandel ing tengah, lan luwih tipis lan wavy ing pinggir.


Advantage:

Kelp minangka rumput laut kanthi nilai obat sing dhuwur. Adem ing alam, asin ing rasa.

Nduweni fungsi softening massa hard lan ngatasi massa, ngurangi dadi gedhe lan diuresis, moistening awak ngisor lan mbusak phlegm.


Informasi Product
alias:Bambu rumput laut, Kelp, Paddle ganja, bambu laut, Kajime
Kepala:laminaria
Divisi:laminaria
warna:Coklat peteng utawa coklat ijo kanthi hoarfrost ing permukaan
Lingkungan pertumbuhan:Kombu wiwitane minangka rumput laut banyu adhem. Suhu pertumbuhane yaiku 0-13 ° C, kanthi suhu paling optimal yaiku 2-7 ° C.


Inquiry