Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
6
3
1
6
3
1

Kanggo Grosir Rasa Unik Tempel Miso Putih Gunakake Ing Masakan Jepang

Informasi Product
Jeneng produk :Miso
Panggonan Asal:China, Dalian
Jeneng Brand:Panganan Tianpeng
Beting urip:12 months
Kondisi panyimpenan:Supaya cahya, nyimpen ing suhu kamar, mangga nyimpen ing bingxiang sawise mbukak
Bobot resik:500g
Úa:Banyu, Kacang Kedelai (Non-GMO), Beras, Garam, Ekstrak Bonito, Alkohol Edible, Aditif Pangan: Monosodium Glutamat


gambaran Product: 

Iki difermentasi karo kacang kedelai minangka bahan baku utama, nambah uyah lan macem-macem koji. 

Ing Jepang, miso minangka bumbu sing paling populer, bisa digawe sup, dimasak nganggo daging, lan uga bisa digunakake minangka basis sup kanggo panci panas. 

Wiwit miso sugih ing protein, asam amino lan serat dietary, konsumsi biasa apik kanggo kesehatan

lan ngombe sup miso nalika hawane adhem uga bisa anget awak lan tangi weteng.


Cara masak

1. Tambah 600ml banyu menyang pot lan panas kanggo godhok.

2. Tambah bahan sing disenengi (kayata: kol, kentang, lobak, tahu, wakame, kerang, lsp) lan godhok nganti mateng.

3. Dissolve 60g miso menyang panci, mateni geni sadurunge nggodhok, lan sajian nalika panas.

4. Sampeyan bisa nambah sayuran liyane, bumbu lan nyetel jumlah miso miturut pilihan pribadi.


Nutrition
Proyek:Saben 100 g NRV%
Tenogo:820KJ 10%
protein:12.5 g 21%
Lemak:6.0g 10%
Karbohidrat:21.9 g 7%
Natrium:4600 mg 230%


Inquiry