Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
包装 25
包装 26
包装 25
包装 26

Grosir Lombok Abang Shichimi Kering Rempah-rempah Lada Mrica Shichimi

NAMA KOMODITIShichimiORIGINChina
SupplierDalian Tianpeng Food Co, Ltd.
Bahan
cabai, jeruk kering, ganggang, seame
beting urip12 SasiPacking material

Kantong Plastik (Batin)
Kardus Kothak (njaba)

Size packing0.4g * 400Blags * 15NW2.4kgs
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing kanthi suhu ruangan

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


1. Iki minangka mitra sing apik kanggo panganan lan sayuran Jepang. Cocog kanggo dicelup utawa dimasak. 

2. Digunakake ing masakan Jepang kayata mi soba, mi udon, panganan goreng panggang, lan donburi Jepang.


Inquiry