Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
1611631207924605
1611631208166807
1611631209500197
1611631218643380
kecap
kecap
1611631207924605
1611631208166807
1611631209500197
1611631218643380
kecap
kecap

Saos Kunyit Sushi Manis Tiongkok Merek 1L Tanpa Aditif

Kaluwihan

1. kecap 100% bahan bahan panganan 

2. sambel kontrol kualitas sing ketat 

3. tutup sekrup aman saos, ora ana bocor 

4. OEM lan OEM nampa 

5 kecap kedhep nalika ngirim wektu


NAMA KOMODITISUSHI KENDELAORIGINChina
ProdusenDALIAN TIANPENG FOOD CO, LTD.
beting urip18 SasiPacking material

Botol plastik (Batin) 

Kardus Kothak (njaba)

Size packing1L * 24 gendul / kothakNW / GW5.424kgs / 7.356kg
Kondisi panyimpenan 
Simpen ing kahanan sing adhem lan garing

KAPAKEN PRODUK

Ukuran Pabrik50,000-100,000 meter persegi
Negara / Wilayah Pabrik3 No.2 Industrail Zone Wafangdian Dalian China
Nomer Garis Produksi10
Pabrik KontrakOEM Service OfferedDesign Design OfferedBuyer Label Ditampa
 Nilai Output TahunanUS $ 50 Yuta

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


 Paling apik kanggo masakan Jepang alus kayata sushi, sashimi, kappo lan kaiseki.

Marinade sing apik kanggo panganan daging, panganan laut, lan panganan vegetarian


Inquiry