Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
18l
醋
18l
醋

Pabrik Langsung Cuka Halal 18L Kualitas Tinggi kanggo Sushi lan Sashimi

Kaluwihan

1. Beras Seger & Non-polusi kanthi banyu sithik bahane.

2. alami fermentasi.

3. Bebas 3-MPCD, 1, 3-DCP, salaras karo Standar UE / AS

4. Kualitas panganan: kita duwe pabrik, pabrik adhedhasar lan nguntungake pabrik lan lokakarya reresik, sing bisa nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur.

5. Lable pribadi kasedhiya

6. Sampel gratis


NAMA KOMODITIVICEGAR RICEORIGINChina
Ukuran pengepakan 
18L
Packing material

Botol Plastik / Gelas (Batin)             

Kardus Kothak (njaba)

beting urip24 Sasi 
Packaging200ml / botol cuka, 500ml / botol, kemasan karton standar ekspor 1L / botol
Kondisi panyimpenan 
Simpen ing kahanan sing adhem lan garing

KAPAKEN PRODUK

Ukuran Pabrik50,000-100,000 meter persegi
Negara / Wilayah Pabrik3 No.2 Industrail Zone Wafangdian Dalian China
Nomer Garis Produksi10
Pabrik KontrakOEM Service OfferedDesign Design OfferedBuyer Label Ditampa
 Nilai Output TahunanUS $ 50 Yuta


FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.




1. Cuka Putih minangka sing cocog kanggo pickling, nggawe salad, piring lan sushi sing asem lan asem.

2. Cukup lan sawetara tetes kanggo nambah aroma lan rasa sajian favorit sampeyan.

3. Cuka pari bumbu digawe kanthi nambah sake, uyah lan gula ..

4. Suitabel kanggo kabeh jinis celup.


Inquiry