Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
寿司 醋 500ml1
寿司 醋 500ml2
寿司 醋 500ml3
醋
醋
寿司 醋 500ml1
寿司 醋 500ml2
寿司 醋 500ml3
醋
醋

Botol Plastik Cuka Putih Murni 500ml kanggo Sushi

Discription

Cuka digawe saka gandum ing China lan wis digunakake dening wong kanggo ewu taun. Iki nduweni peran penting minangka kecap ing masak. Bisa digunakake ing sajian kelangan, salad lan panganan sushi Jepang. Cuka uga minangka resep sing apik kanggo nyegah kadhemen.


NAMA KOMODITIVICEGAR RICEORIGINChina
Size packing500ML
Packing material

Botol Plastik / Gelas (Batin)            

Kardus Kothak (njaba)

beting urip24 Sasi
Packaging
200ml / botol cuka, 500ml / botol, kemasan karton standar ekspor 1L / botol
Kondisi panyimpenan
Simpen ing kahanan sing adhem lan garing

KAPAKEN PRODUK

Ukuran Pabrik50,000-100,000 meter persegi
Negara / Wilayah Pabrik3 No.2 Industrail Zone Wafangdian Dalian China
Nomer Garis Produksi10
Pabrik KontrakOEM Service OfferedDesign Design OfferedBuyer Label Ditampa
 Nilai Output TahunanUS $ 50 Yuta


FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


Cuka sushi kanggo sushi lan sashimi, dicelup kanggo panganan laut.

Siap mangan kecap. Tuang kecap sing dikarepake. Cocog kanggo panganan sushi, sashimi utawa goreng.


Inquiry