Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
2
3
1
2
3
1

50g Cina Grosir Seafood Enak Grosir Seafood Wakame Seaweed Kering kanggo Rega Pabrik

NAMA KOMODITI
WAKAME GORENGORIGINChina
Bahan Bubuk Wasabi
Wakame 100%
packing50gx20 karungPacking material

Kantong transparan (Batin)

Kardus Kothak (njaba)

NW / GW10kgs / 11kgbeting urip24 Sasi
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing kanthi suhu ruangan

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


1. Popular digunakake ing masakan Jepang.
2. Sugih karo vitamin, protein lan mineral.
3. Kantong plastik 200g, 500g, 1000g, 2000g

Inquiry