Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
49
wasabi432
wasabi431
49
wasabi432
wasabi431

Masakan Jepang Mustabi Kuning Wasabi HACCP saos bumbu OEM 43g Kanggo Sashimi Lan Sushi

NAMA KOMODITIPASTE MUSTARDORIGINChina
ProdusenDALIAN TIANPENG FOOD CO, LTD.
Bahan 
Wêdakakêna mustar, lenga sayuran, banyu, uyah sing bisa dipangan, bubuk kunyit, larutan Sorbitol, fosfat pati Hydroxypropyl, asam sitrat (E330), permen karet Xanthan (E415), Vitamin C, rempah-rempah
packing43g * 12 * 4 / CTNPacking material

PE (Batin)               

Kardus Kothak (njaba)

NW / GW7.2kgs / 8.2kgbeting urip12 Sasi 
Kondisi panyimpenanSupaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing kahanan sing adhem lan adhem

KAPAKEN PRODUK

        Ukuran Pabrik50,000-100,000 meter persegi
Negara / Wilayah Pabrik3 No.2 Industrail Zone Wafangdian Dalian China
Nomer Garis Produksi10
Pabrik KontrakOEM Service OfferedDesign Design OfferedBuyer Label Ditampa
  Nilai Output TahunanUS $ 50 Yuta 

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


umume nyedhiyakake panganan seger kayata lobster, panganan laut sushi sashimi, sayuran adhem, lan panganan sing dimasak liyane.



Inquiry