Kabeh Kategori

Product

Bubuk Wasabi
Tempel Wasabi
Horseradish
Soy Sauce
cukà
Sake
Mirin
Kari
Pangan Instan
Ginger
mayonnaise
Kanpyo
wakame
Gyoza
Sauce
Pamujan
1611566308604186
1611566308972101
1611566308604186
1611566308972101

bubuk bubuk wasabi seger, bumbu wasabi bumbu

Horseradish minangka salah sawijining jinis sayuran bumbu, populer kanggo konsumen ing Jepang, Eropa lan Amerika.

Iki nduweni rempah-rempah sing unik lan ngemot kalium, kalsium, magnesium, alothl isothiocyanate lan nutrisi liyane. 


Informasi dhasar

Jeneng Productbubuk wasabi
Bahan baku utamalobak
Kondisi panyimpenan 
Supaya adoh saka sinar srengenge. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing kanthi suhu ruangan    
beting urip24 Sasi
Standar Eksekusi ProdukQ / DTS 0001S
pancegahan 
Nalika ngeterake, waspada kebersihan alat transportasi kanggo nyegah kelembapan lan polusi.
ProdusenDALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD.

1. tes indria    

project   
standar
WernaDuwe warna lan keseragaman produk iki
MambuNduwe aroma horseradish alami sing unik
Wangun organisasiPowdery, ora ana gabungan
RasaNduweni rasa sing unik, ora ana ambu, ora ana ambune sing apus
ImpurityOra ana prekara asing sing bisa dideleng dening wuda

2. pengawasan fisik lan kimia

project 
StandardStandar eksekusi inspeksi
Kelembapan%≤8GB5009.3
% Pedhes≥0.8SB / T10162
Total arsenik (kaya As) mg / kg≤0.5GB / T 5009.11
Timah (ing babagan Pb) mg / kg≤3.0GB 5009.12

3. Data Mikrobiologi

projectStandardStandar eksekusi inspeksi
Jumlah total koloni cfu / g≤3 * 104 
GB 4789.2
Klompok klinis MPN / 100g   
≤30GB 4789.3
Bakteri patogenOra dicenthangGB / T4789.22


Lumbung

simpen ing panggonan sing adhem & garing, luwih apik ing kulkas  

Kita bisa nampa supaya campuran lan pesenan cilik lan OEM bisa ditampa

FAQ


1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik, nanging uga nutupi basis budidaya 5000 hektar. Produk horseradish njupuk luwih saka 30% pasar global. Dadi, kita duwe rega paling kompetitif.


2. Apa aku bisa njaluk conto?

Ya, dhisik hubungi kami menyang conto, nanging sampeyan kudu mbayar ongkos kirim.


3. Apa sampeyan bisa mbantu aku nggawe produk merek dhewe? 

Mesthi wae Merek OEM bisa ditampa nalika jumlah sampeyan tekan jumlah sing wis ditemtokake. Kajaba iku, sampel gratis bisa uga kaya evaluasi.


4. Apa sampeyan bisa menehi katalog?

Matur nuwun, mangga kirim panjaluk marang kita kapan wae. Mangga menehi saran babagan jinis barang sing disenengi lan menehi informasi luwih rinci.

Iki mbantu sampeyan kanggo memenuhi syarat sampeyan.


umume nyedhiyakake panganan seger kayata lobster, panganan laut sushi sashimi, sayuran adhem, lan panganan sing dimasak liyane.



Inquiry