Kabeh Kategori
Dalian Tianpeng Food Co., Ltd

Babagan awake dhewe


Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., didegake ing wulan Agustus 1994, dununge ing Fuzhoucheng Industrial Zone Wafangdian, provinsi Liaoning. Jembar 100,000 m2 lan area bangunan 50,000 m2, Lan khusus ngasilake, ngolah lan ngatur horseradish lan macem-macem perusahaan panganan terintegrasi seansoning. Produk pamroses utama yaiku horseradish (flake, granular lan bubuk), bubuk jahe, Kanpyo, minyak esensial Mustard, bubuk wasabi, pasta wasabi, kari lan bumbu saos dll. Produk sing diekspor menyang Asia, Eropa, Amerika lan Austrialia, lan liya-liyane. dodolan domestik mundhak taun. Kita pengin nyedhiyakake panganan kesehatan berkualitas tinggi kanggo jagad.

MORE
27
26
25
24
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

Products

  • Bubuk Wasabi
  • Tempel Wasabi
  • Horseradish
  • Soy Sauce
  • cukà
  • Sake
  • Mirin
  • Kari
  • Pangan Instan
  • Ginger
  • mayonnaise
  • Kanpyo
  • wakame
  • Gyoza
  • Sauce
  • Pamujan
Deleng maneh

Video

Deleng maneh

News

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., didegake ing wulan Agustus 1994, dununge ing Fuzhoucheng Industrial Zone Wafangdian, provinsi Liaoning, ……

2021-02-20

Sajarah

1994

Dalian Tianpeng Food CO, Ltd. wis didegake

1996

Wiwit ngekspor menyang Jepang

1997

Bekerjasama karo perusahaan Jepang kanggo ngembangake teknologi produk bubuk rempah-rempah

1998

Peralatan produksi bubuk wis dikembangake kanthi sukses, dadi perusahaan pertama sing ngekspor bubuk horseradish menyang Jepang

2002

Produk rampung Wasabi diekspor menyang Jepang

2004

Output produksi luwih saka 2,000 MT

2006

Tianzhou Anggur Industri Co, Ltd. didegake lan produke diekspor menyang limang bawana

2008

Riset lan pangembangan panganan majemuk gabungan

2011

Omzet tahunan luwih saka 100 yuta RMB

2013

Sales online departemen e-commerce didegaké

2016

Pabrik kaping papat kanggo produk Siap-kanggo-mangan didegake

2017

Dalian Tianxian Food Co, LTD didegaké

2018

Dalian Tianxian Food Co, LTD dilebokake ing produksi lan adol produk

2019

Dalian Tianxian Food Co, LTD nggedhekake produksi lan pindhah menyang pabrik anyar

Hubungi Kita